De Wijn & Spijs Box

De Wijn & Spijs Box is kant-en-klaar genieten. U hoeft alleen nog de gerechten thuis
op te warmen en op het bord te leggen. Er is een werkbeschrijving
toegevoegd om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verkrijgbaar vanaf 2 personen in 4 verschillende Boxen.

WILD | VEGETARISCH | VLEES | VIS

€ 49 per persoon, incl. wijnen

€ 35 per persoon, zonder wijn

U kunt de boxen 7 dagen per week laten bezorgen of afhalen tussen 17:00-20:00 uur
bij het Wapen van Bunnik, Dorpsstraat 9 in Bunnik.

Uiterlijk één dag van tevoren bestellen,  vóór 17:00 uur.

Bestel nu: 030 – 3074008

Kerstbestellingen zijn welkom tot maandag 21 december 17:00 uur.
Afhalen op donderdag 24 december tussen 12:00 en 17:00 uur.

WIJN & WILD THUISMENU

Bestel nu

Voorgerecht:

Herten carpaccio, Balsamico mayonaise, eendenlever pijnboompitten, geraspte kaas, spekjes en rucola
Wijn: Casa Silva – Family Wines – Cabernet & Carmenère

Tussengerecht:

Dubbel getrokken wild bouillon met paddenstoelen

Hoofdgerecht:

Wildstoof en hertenbiefstuk met wildjus spuitjes, rode kool, rozemarijn aardappel en kastanjes
Wijn: Bellingham – The Homestead Series – Pinotage

Dessert:

Trifle van mascarpone crème, frambozen compote, kandijkoek-crumble en hangop

WIJN & VIS THUISMENU

Bestel nu

Voorgerecht:

Huis-gerookte zalm, komkommer relish, trostomaten, doperwten cress, saffraan mayonaise
Wijn: Casa Silva – Family Wines – Chardonnay & Semillon

Tussengerecht:

Bouillabaisse met gamba en rivierkreeft, breadstick en rouille

Hoofdgerecht:

Hollandse snoekbaars, geroosterde najaar groenten, Hollandaisesaus, Hasselback aardappel
Wijn: Bellingham – Homestead Series – Sauvignon Blanc

Dessert:

Baba met rum koffie en witte chocolade crème

WIJN & VLEES THUISMENU

Bestel nu

Voorgerecht:

Gerookte eend krokant gebakken rijstvellen, zoet zure rode kool, gerookte olijfolie, aardappel, shii take, bieslook-yoghurt mayonaise
Wijn: Bellingham – Big Oak Red – Syrah

Tussengerecht:

Dubbel getrokken wild bouillon met bos paddenstoelen 

Hoofdgerecht:

Gegrilde ossenhaas gebakken seizoen groenten, rozemarijn aardappels, bearnaisesaus
Casa Silva – Reserva Cuvée Colchagua – Carmenère

Dessert:

Witte chocolade cheesecake, Amarenen kersen en karamel

WIJN & VEGGIE THUISMENU

Bestel nu

Voorgerecht:

Salade met zoete aardappel, quinoa, avocado, kikkererwten, uitjes, rucola en dressing met Vadouvan kruiden geserveerd met doperwten scheuten
Wijn: Bellingham – Pear Tree – Chenin Blanc

Tussengerecht:

Pompoensoep van geroosterde pompoen

Hoofdgerecht:

Gebraden knolselderij vegetarische cassoulet, knoflook aardappel
Wijn: Casa Silva – Reserva Cuvée Colchagua – Viognier

Dessert:

Huisgemaakte brownie, karamel, witte chocolade crème